top of page
Writer's pictureFanis K

ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ

Βαρβασιακός-Θύελλα 0-2 Βασιλάκης 65’ Μελέκος 74’




Στην αναμέτρηση ανάμεσα στον ουραγό της βαθμολογίας και τον πρωτοπόρο, υπήρχε μια αλλαγή σκηνικού. Ο Βαρβασιακός, στο ντεμπούτο του κόουτς Γιοβανάκη στο πρωτάθλημα και με όλες τις κινήσεις που είχε κάνει να βρίσκονται στην 11άδα, έβαλε τα δύσκολα στη Θύελλα. Χάθηκαν 2 μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλπετο για τους γηπεδούχους και συνέχισαν να πιέζουν, έχοντας πολύ θετική εικόνα στο α΄ μέρος. Απειλήθηκαν επικίνδυνα με 2 σουτ του Βασιλάκη, που πέρασαν όμως πάνω από την εστία. Η ανάπαυλα βρήκε τις 2 ομάδες στο 0-0 με τη Θύελλα να προβληματίζει με την εικόνα της.


Στο β΄ μέρος η εικόνα άλλαξε (όχι ριζικά), με την Θύελλα να κρατάει περισσότερο τη κατοχή, αλλά υπήρξαν σημεία στα οποία ο Βαρβασιακός βγήκε στη κόντρα. Όμως, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν συγκεντρωμένοι και με 2 πέναλτι, ένα του Βασιλάκη και ένα του Μελέκου, διαμόρφωσαν το τελικό 0-2. Ο ΒΑΟ δημιούργησε προβλήματα μετά το 0-2 αλλά δεν νίκησαν τον Μπαταγιάννη. Πλέον, ο Βαρβασιακός που έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία, ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς. Η Θύελλα από την άλλη, θα παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, χωρίς να την ενδιαφέρουν,άμεσα, τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια.


Τώρα σε ένα θέμα που αφήσαμε επίτηδες για το τέλος. Υπήρχε πιθανότητα να γίνει σχολιασμός της διαιτησίας από τη περασμένη βδομάδα. Το αποφύγαμε όμως, πιστεύοντας ότι μπορεί να έτυχε. Τα γεγονότα δυστυχώς, δεν το επιβεβαίωσαν αυτό. Στο πρώτο πέναλτι της Θύελλας, που δόθηκε για χέρι, κατά τη γνώμη μου (επειδή βρισκόμουν στο γήπεδο) η μπάλα βρήκε στο κολλημένο χέρι του αμυνόμενου. Που θέλω να καταλήξω; Ότι μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν ένας διαιτητής σε 2 αγώνες έχει δώσει 4 πέναλτι, τα οποία όλα αποτελόυν αφορμή για συζήτηση.   

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ  







     

Comments


bottom of page