top of page
Writer's pictureFanis K

ΑΥΛΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΜΠΟΧΩΡΩΝ

Το Α και Β τοπικό επιστρέφουν, με την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιανουαρίου.

Στην Α΄ τοπική το Σάββατο στις 15:00, την αυλαία ανοίγει, ένα σημαντικό ματς, όσο αφορά την παραμονή με τον Κανάρη να υποδέχεται στα Νένητα, το Κλασικό. Από τη μία ο Κανάρης θέλει να μείνει κοντά στη 5η θέση, όμως το Κλασικό μπορεί να φτάσει και στο -1 από τη σωτηρία.


Στις 15:30 στο γήπεδο της Χίου, ο ουραγός της βαθμολογίας, Βαρβασιακός, αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια χειμώνα, Θύελλα, έχοντας κάνει αρκετές διορθωτικές κινήσεις συγκριτικά με το 5-0 του πρώτου γύρου.


Την Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο των Θυμιανών, ο φορμαρισμένος Ηρακλής, θα αντιμετωπίσει τον Ποσειδώνα, που θέλει να διατηρήσει την πίεση στην πρώτη Θύελλα (βρίσκεται στο -1 από την κορυφή). Ενώ στο γήπεδο της Χίου στις 17:30 η Μικρασιατική αντιμετωπίζει τον Πύργο, με τους γηπεδούχους να θέλουν να ξεφύγουν απο την 9η θέση. Ο Πύργος, σε δικό του καλό αποτέλεσμα θα κρατήσει την 5η θέση και τη θέση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος.


Το μεγάλο ματς θα γίνει την Κυριακή στις 15:00, στον Άγιο Γεώργιο. Το ντέρμπι των Καμποχώρων ανάμεσα σε Ατρόμητο και Δάφνη. Οι γηπεδούχοι, έχουν την ευκαιρία να κάνουν το 2/2 μετά το 0-1 στον Δαφνώνα. Από την άλλη η Δάφνη θέλει να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από τη κορυφή. Μεγάλη θα είναι η επιστροφή του Σεκ στο γήπεδο της ομάδας που μεγαλούργησε, πριν φύγει για να αγωνιστεί στον  Κένταυρο στην Αθήνα.

 


Στο Β΄ τοπικό, η αρχή θα γίνει στο Φαφάλειο με τον ΠΣ Βροντάδου να θέλει να συνεχίσει το σερί νικών του. Αντίπαλος θα είναι ο Λέων Αφροδισίων. Το ματς θα γίνει το Σάββατο στις 15:30.


Στο γήπεδο της Χίου, τη Κυριακή στις 11:30 η Φάρκαινα, θα αντιμετωπίσει τον Λαίλαπα, με την ομάδα από τον Βροντάδο να θέλει να παραμείνει σε τροχιά πλέι-όφ. Στις 12:00 στο γήπεδο Σέντα η Ένωση θα αντιμετωπίσει τον Άτλα Νεοχωρίου, με την ομάδα του Μπογιατζή, να θέλει να συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις.


Η αγωνιστική θα κλείσει στο γήπεδο της Καλλιμασιάς με φόντο τη 2η θέση. Ο Όμηρος θα κοντραριστεί με την Καλαμωτή, στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της Β΄ κατηγορίας. 13 βαθμούς έχει ο Όμηρος και 16 η Καλαμωτή. Το πρώτο ματς είχε κερδίσει ο Όμηρος με 0-3. Ένα παιχνίδι που σίγουρα θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Σέντρα στις 15:00 τη Κυριακή      

Comments


bottom of page