top of page
Writer's pictureFanis K

ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ Β' - ΜΑΤΣ.. ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΟ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΗΝ Α'

Η 11η αγωνιστική για την α΄ κατηγορία και τη β΄ κατηγορία μας υποδέχονται το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιανουαρίου.


Την αυλαία της 11ης στροφής του πρωταθλήματος ανοίγουν Δάφνη και Μικρασιατική στο γήπεδο του Δαφνώνα το Σάββατο στις 15:00. Η Δάφνη, που είναι ανεβασμένη ψυχολογικά μετά τη μεγάλη νίκη της, κόντρα στον Ατρόμητο, θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα της, κόντρα σε μια Μικρασιατική που θέλει να βάλει τέλος σε ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων.


Την ίδια μέρα στις 15:30 στο γήπεδο της Χίου, ο Ολυμπιακός Χίου/Κλασικό θα αντιμετωπίσει τον Ποσειδώνα. Οι γηπεδούχοι, με την επιστροφή του κόουτς Μαθιούδη στον πάγκο της ομάδας, θα τεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα των Καρδαμύλων που θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα, κόντρα στον Ηρακλή.


Τη Κυριακή στις 15:00 στα Νένητα, ο ιστορικός Κανάρης θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί που έχει (4 ματς). Θα κλιθεί να το κάνει εναντίον του Ατρομήτου, σε ένα παιχνίδι που έχει φόντο τη 5η θέση και τα μπαράζ πρωταθλήματος. Μία ακόμα ομάδα που έχει στόχο τη πεντάδα, ο Πύργος, θα βρεθεί στο γήπεδο της Χίου, για να αντιμετωπίσει τη πρώτη Θύελλα, μετά το 0-0 του πρώτου γύρου, σε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι.


Η 5η θέση θα παιχτεί και στα Θυμιανά, με τον εκπληκτικό Ηρακλή να αντιμετωπίζει τον Βαρβασιακό, έχοντας μοναδικό στόχο τη νίκη. Από την άλλη, η ομάδα του κόουτς Γιοβανάκη, θα προσπαθήσει να μαζέψει τους πρώτους της πόντους στο πρωτάθλημα.

 

Στη Β΄ κατηγορία το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Φαφάλειο στις 15:30. Ο τρίτος Λαίλαπας θα αντιμετωπίσει τον τέταρτο Όμηρο Καλλιμασιάς, σε ένα παιχνίδι, που δεν είναι όλα για όλα, αλλά θα παίξει σημαντικό ρόλο για το κυνήγι της 2ης θέσης και της ανόδου.


Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Κυριακή. Στο Φαφάλειο, στις 12:00, ο αήττητος Βροντάδος, θα αντιμετωπίσει την Φάρκαινα, η οποία συνεχίζει να πορεύεται με 0 βαθμούς. Στο ίδιο γήπεδο, στις 15:30 ο Λέων θα κοντραριστεί με την Ένωση. Η ομάδα από τη Λαγκάδα, θα ψάξει αντίδραση μετά την εντός έδρας ήττα κόντρα στον Άτλα.


Στις 12:00 στο Ισιδωρίδειο Καλαμωτής, η τοπική ομάδα, θα έχει δύσκολο έργο ώστε να διατηρήσει τη 2η θέση. Αντίπαλός της θα είναι ο Πανοινούσσιος, που έχει εμφανιστεί κατώτερος των περιστάσεων τη φετινή σεζόν. Μάλιστα, η ομάδα από τις Οινούσσες θα αγωνιστεί με αρκετές απουσίες, σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά την δυσκολεύει.


Ρεπό θα έχει ο Άτλας Νεοχωρίου

 

Comentarios


bottom of page