top of page
Writer's pictureFanis K

ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ, ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ




Σήμερα (Δευτέρα 19 Αυγούστου) η Θύελλα Χαλκειούς ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με φόντο το παιχνίδι, για το COSMOTE TV Κύπελλο Ελλάδας. Η Θύελλα θα συμμετάσχει στη κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 23 Αυγούστου. Το πρώτο παιχνίδι θα το δώσει είτε στην πρώτη του Σεπτέμβρη, είτε στο διήμερο 6-7 Σεπτέμβρη. 

 

Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, παρόντες ήταν ο προπονητής Αλέξης Αλεξανδρής και ο βοηθός του Αντώνης Μπογιατζής. Επίσης, προπονήθηκαν για πρώτη φορά με τη φανέλα της Θύελλας αρκετά από τα νέα ονόματα. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Σουλελές, ο Γιώργος Μαυρογιάννης, ο Μάριος Γκοτζάι και ο Φλοριάν Ζεράι πραγματοποίησαν τη πρώτη τους προπόνηση, ενώ υπήρξε και μια επιστροφή, αυτή του Δημήτρη Κακούσιου. Γνωρίζουμε επίσης πως ο Γίωργος Αλαγιάννης θα κάνει προετοιμασία στη Μυτιλήνη, μέχρι να έρθει στο νησί μας και να ενταχθεί στο ρόστερ της Θύελλας 

 

Στα υπόλοιπα ευχάριστα ήταν η επιστροφή του Γίωργου Ρηγανιά μετά τον τραυματισμό που είχε κόντρα στον Ποσειδώνα στη φιέστα του πρωταθλήματος τη περασμένη σεζόν, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα. Ο κεντρικός αμυντικός που αγωνίζεται στη Θύελλα απο το 2022 θέλει να νοιώσει πως βρίσκεται στο 100% πριν επιστρέψει, με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να αναμένεται κατα τον Νοέμβριο. 

 

Όσο αναφορά τη προπόνηση, ο νέος προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας θέτοντας τους δικούς του όρους, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Ο Αλεξανδρής, ένα απο τα μεγαλύτερα -ίσως το μεγαλύτερο- ονόματα που έχουν βρεθεί ποτέ στο νησί, θέλει να έχει την ομάδα του όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για το δύσκολο έργο των αγώνων του κυπέλλου. 


Φωτογραφικό υλικό απο τη πρώτη προπόνηση της Θύελλας για τη σεζόν 2024-2025



Comentarios


bottom of page