top of page
Writer's pictureFanis K

ΝΟΧ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΩΡΑ

Σήμερα επιστρέφει στη δράση η ομάδα του ΝΟΧ που αντιμετωπίζει τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου στις 17:00 για τα πλει αουτ της Α1 ανδρών.


Όπως και πέρσι φέτος, ο σκοπός της ομάδας είναι να μείνει στο κλειστό γκρουπ με Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, με τις ομάδες που δεν έχουν υποβιβαστεί ποτέ απο την πρώτη κατηγορία.  


Στη Β’ φάση του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, τον Εθνικό Πειραιά και τον ΟΦ Θαλάσσης. Σε αυτή τη φάση συμμετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν 5-8 στους 2 ομίλους. Ο ΝΟΧ (όπως και οι άλλες ομάδες) θα παίξουν αντίπαλοι με τις 4 ομάδες απο τον άλλο όμιλο. Απο τις 8 ομάδες οι 4 τελευταίοι θα πάνε στη φάση των πλέι-άουτ, με τους 2 πρώτους να προκρίνονται στη φάση των πλέι-ιν (μαζί τον 7ο και 8ο απο το πρώτο γκρουπ). 


Το έργο του “Ομίλου” δεν θα είναι εύκολο. Η ομάδα του νησιού μας θα προσπαθήσει να αποφύγει τα πλέι-άουτ, να σκαρφαλώσει δηλαδή απο την 7η θέση στην 4η. Αυτη τη στιγμή, πριν ξεκινήσουν οι αγώνες δηλαδή, ο ΝΟΧ έχει 6 βαθμούς και η ομάδα που βρίσκεται στη 4η θέση (ΝΟ Πατρών) έχει 9 βαθμούς. Στην 6η βρίσκεται η ΑΕΚ με 7 πόντους και στην 5η ο ΝΟ Χανίων με 8. Τελευταίος βρίσκεται ο ΟΦ Θαλάσσης με 1 πόντο.  

45 views0 comments

Comments


bottom of page