top of page
Writer's pictureFanis K

ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Στο πρώτο ματς της β΄ φάσης το Κλασικό νίκησε στη παράταση με 2-1 τη μαχητική Καλαμωτή. Το σκορ άνοιξε ο Τσούχλης με πέναλτι και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με εύστοχο, επίσης, πέναλτι του Γκοτζάι. Στη συνέχεια το παιχνίδι οδηγήθηκε στη παράταση με το Κλασικό να βρίσκει γκολ με μια καρφωτή κεφαλιά από τον Δάνδουλα. Η Καλαμωτή έχασε 2 μοναδικές ευκαιρίες για να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι και έτσι αποχαιρετάει τη διοργάνωση.


 



Στο γήπεδο της Χίου, η Ένωση με γκολ και θέαμα, πέταξε εκτός συνέχειας τη Φάρκαινα με το εμφατικό 1-6, συνεχίζοντας με το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στο 2ο μισό του 2023. Αμέσως μετά, στο ίδιο γήπεδο, η Θύελλα κέρδισε εύκολα τον Λαίλαπα με 4-0 με τον νεοφερμένο Μπρόυση, να σκοράρει στο ντεμπούτο του. Επίσης, όμορφα ήταν τα νέα της επιστροφής του Νίκου Κρητικού στη δράση μετά τον άσχημο τραυματισμό του στις 02/04. Στην Καλλιμασιά, η Δάφνη επικράτησε με 0-3 έναντι του Όμηρου με τον Μουσταφά Σεκ να σκοράρει στην επιστροφή του, στο Χιώτικο ποδόσφαιρο.

Στο πιο ενδιαφέρον ματς του Σαββατοκύριακου, ο Ατρόμητος προκρίθηκε με 5-3 στα πέναλτι κόντρα στον Πύργο. Παρότι προηγήθηκε με 2-0 με τα γκολ του Εβαρίστο και του Νύχτα, ο Πύργος αντέδρασε και έφερε το ματς στο 2-2 στέλνοντάς το στην παράταση.


Στη τελευταία μέρα δράσης, τη Τετάρτη, ο «ανανεωμένος» Βαρβασιακός, ηττήθηκε με 1-3 από τον Ποσειδώνα. Την ώρα της αναμέτρησης έγινε η μεταγραφή του Βλάμη, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Μολαμίν Κονατέ (μεταγραφή από τον Ατρόμητο). Σκόρερ για την ομάδα του Ποσειδώνα ήταν οι Μονιός, Δελερές και Βασιλάκης. Το Βαρβάσι μείωσε σε 1-2 με πέναλτι του Ντάνου. Στα Θυμιανά, ο Ηρακλής έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Μικρασιατική, θυμίζοντας έναν Ηρακλή από τα παλιά, κερδίζοντας 6-0. Στο Βροντάδο, ο Κανάρης πήρε παλικαρίσια πρόκριση, κερδίζοντας με 0-1 τον ΠΣ Βροντάδου


Πλέον στην επόμενη φάση, τα ζευγάρια έχουν ως εξής

Ατρόμητος-Δάφνη (1)

Κλασικό-Ένωση (2)

Ποσειδώνας-Ηρακλής (3)

Κανάρης-Θύελλα (4)

 

Νικητής 1-Νικητής 3

Νικητής 2-Νικητής 4  

248 views0 comments

Comentários


bottom of page